blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Youghurt med aubergine puré
Baingan ka Rayta

 
     
 

½ kg auberginer
2 spsk. olie
4 spsk. finthakket løg
1 tsk. salt
1 spsk. garam masala
1 fast moden tomat
4 spsk. finthakket persille 2½ dl youghurt

Stik huller i auberginerne med en skarp kniv, og bag dem i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. til de føles bløde - pas på de ikke bliver brune.
Lad dem køle af.

fjern skrællen og hak auberginen groft.

Varm olien på en pande, brun løgene i olien, drys salt ved

Kom den grofthakkede tomat, garam masala og persille i og varm igennem i 1. minut.

Tilsæt auberginekøddet og svits i 2-3 min.

Lad køle af.

Hæld youghurten i en skål og tilsæt indholdet fra panden.

Smag til og stil koldt mindst 1 time før serveringen.