blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Spinatsalat med kyllingelever

 
     
 

500g babyspinat
400g kyllingelever
Salt og peber
Lidt mel
Olivenolie og smør til stegning
2 fed hvidløg, finthakket
Et stort finthakket skalotteløg
2 spsk rødvinseddike
1 dl olivenolie
lidt friskhakket persille til pynt (gerne bredbladet)

Anret spinaten på 4 tallerkener
Rens leverne for sener og del dem i to, krydr med salt og peber og vend dem i lidt mel.
Steg dem sprøde i olie/smør-blandingen i 2 min.
Kom hvidløg og skalotteløg ved og steg i yderligere 2 min.
Hæld eddiken på panden under omrøring, derpå olien.
krydr med salt/peber og anret på spinaten.
Hæld skyen over og drys med persille.