blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 
Tigerrejer i grøn karry
 
     
 

12 tigerrejer
2 spsk grøn karrypasta
2 fed hakket hvidløg
2 spsk hakket galanga
2 stilke citrongræs (finthakket)
4 kaffir limeblade
1 ds kokosmælk
1 håndfuld aubergineærter
15 friske søde basilikumblade
3 ssk fiskesovs
1 tsk sukker
olie og basilikum til pynt

Rejerne pilles og tarmen fjernes gennem et lille snit i ryggen

Rist karrypastaen i lidt olie, sammen med hvidløg og galanga, citrongræs og kaffir. Tilsæt lidt af den tykke kokosmælt, så det ikke brænder på.

Tilsæt ærterne, bladeneog resten af kokosmælken og kog i 15 min.

De sidst 5 min koges rejerne med.

Smag til med fiskesovs (erstatter salt) g sukker

Pynt med bade og server med ris.