blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Kartoffelsalat, kold

 
     
 

750g Små kogte kartofler
1⁄2 Løg (revet)
2dl Creme fraiche
1dl Mayonnaise
1tsk Dijon sennep
1⁄2tsk Karry
2 Forårsløg i tynde skiver
1 Hakket syltet agurk
1drys Frisk purløg (klippet)
Tomatbåde til pynt
1drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)


Kog kartoflerne i 20 min og køl dem af i koldt vand og pil dem, skær dem i tern
Bland alle ingredienser minus kartofler, tomater og purløg.

Vend kartoflerne i dressingen, pynt med tomatbåde og purløg.

Køl i køleskab i mindst 30 min.