blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Jordskoksuppe

 
     
 

750g jordskokker
1 spsk. koldpresset olie
1 l grøntsagsbouillon
2 dl varm letmælk
salt og friskkværnet peber

1spsl. olivenolie
1 bdt. hakket persille
Havsalt og peber.

Skrub jordskokkerne, skær dem i skiver og læg dem i en gryde.Hældboillonen over og kog dem møre i ca. 10 min.

Blend med varm mælk og smag til.

Bland persille og olie og krydr med salt og peber.

Dryp persilleolien over ved serveringen i tallerkener.

Serveres med stænger af rugbrød, penslede med lidt olie og drysset med salt.

Bagt i ovnen til de er sprøde.

 

Energi pr. portion: 284,3 kcal, 9,2 g fedt, 7,9 g protein 42 g. kulhydrat.