blandede opskrifter
tyrkiske
broed
dessert
italiensk
indisk
thai
om david
links
home
gurlis
 

David Gerdel
Tornballevej 65
8381 Tilst

david@gerdel.dk

 

 
   
 

Gullaschsuppe 2

 
     
 

1kg skært oksekød i små tern
50g bacon i tern
200g løg
200g gulerødder
500g kartofler
25g smør
1l vand
1 ds hak, tomater
3spsk stærk paprika
2 tsk kommen
2 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt

Creme fraiche

Pil og hak løg og hvidløg, skær gulerødder og kartofler i små tern

Smelt fedstoffet og rist baconternene, kom så kødet ved og lad det brune. Kom grøntsager og vand (evt. en bouillonterning) ved.

Kom evt et kraftben ved sammen med paprika, kommen, hvidløg og salt. og lad koge i ca. 45min. til en time.

Rens peberfrugtenog skær den i ringe. kom dem i suppen de sidste minutter af kogetiden.

Server i tallerkener og kom en spsk. creme fraiche i hver portion.